fpcavwjd

Trei lucruri esențiale înainte de o operație estetică

Afla mai multe

Chirurgia estetica - rezultatul presiunii sociale?

Afla mai multe

Ce beneficii şi ce riscuri are chirurgia estetică

Afla mai multe

Ce trebuie să cunoşti înainte să-ţi faci operaţii estetice

Afla mai multe


Clinica performanta, experienta si dorinta noastra de a va oferi ceea ce este mai bun se traduc prin profesionalism , siguranta si confort pentru dumneavoastra.
Rinoplastia sau rinocorectia reprezinta interventia de chirurgie estetica prin care se poate modifica forma si dimensiunea nasului.

Despre clinica

Situata in cadrul complexului Lia Manoliu din Bucuresti, in imediata vecinatate a bazinului de innot olimpic cu acelasi nume, clinica Medsport, rezultatul unui proiect comun romano-german, este un centru chirurgical de inalta performanta. Clinica beneficiaza de doua blocuri operatorii complet utilate.

Saloane MedSport

Salon pre/postoperator, rezerve cu unul, doua, trei paturi, grad ridicat de confort si igena, cabinete de consultatii, sala de tratament,ecograf, sala de intretinere si recuperare medicala, fiziokinetoterapie(electroterapie, ultrasunete, laser terapeutic, magnetodiaflux, ultrascurte)

Saloane anestezie

Serviciul de anestezie-terapie intensiva permite acordarea tuturor tipurilor de anestezie.Intreaga activitate este structurata si se desfasoara dupa reguli si standarde de functionare stricte, siguranta si comfortul dumneavoastra fiind preocuparea intregii clinici. Consultatiile, interventiile si urmarirea postoperatorie se desfasoara in cadrul clinicii.

Saloane control initial

Contactul cu pacientul este mentinut prin medicul curant, controalele fiind programate dupa un plan personalizat fiecarui caz in parte.

Contact

Ai intrebari? Vrei mai multe detalii?
Suntem aici pentru tine!

Adresa: Clinica MedSport Bvd Maior Coravu nr. 36-38 (Complexul National Lia Manoliu, Bazin Bac)
Nr de telefon: 0731 33 03 62

Suna Acum!
Navigheaza!